Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obsidian FC Griešana Pūces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Grants rent richting de bal. Ebrejs verovert de bal door een tackle van achteren. Pļāvējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrejs onderschept slim de pass. Ebrejs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Romanovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Duka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizbalts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aizbalts krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebris met een snelle inworp. Klungelig pakt Duka de bal. Zelks is nu in balbezit. Zelks geeft de bal voor. Brenks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Naudišs is nu in balbezit. Naudišs passt de bal in één keer door. Iesmiņš rent richting de bal. Iesmiņš schiet op doel. Podiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Griešana Pūces 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obsidian FC 50%, Griešana Pūces 50%.
Obsidian FC - Griešana Pūces 1:0

48e minuut.
Zelks rent richting de bal. Zelks probeert naar een medespeler te passen. Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš is nu in balbezit. Iesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudišs passt de bal met de wreef. Zelks is nu in balbezit. Iesmiņš onderschept slim de pass. Iesmiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš is nu in balbezit. Dziedonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Iesmiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pāns speelt de bal door. Naudišs is nu in balbezit. Naudišs passt de bal zonder na te denken. Iesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš onderschept slim de pass. Naudišs is nu in balbezit. Naudišs haalt uit met een fantastische trap. Dzirneklis kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obsidian FC 38%, Griešana Pūces 62%.
Obsidian FC - Griešana Pūces 1:0