Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Vanagi Gaidīšana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Drava rent richting de bal. Krūmusuns is nu in balbezit. Krūmusuns passt de bal in één keer door. Vējkrīģers rent richting de bal. Vējkrīģers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Čipsts passt de bal zonder na te denken. Vējkrīģers is nu in balbezit. Krūmusuns is nu in balbezit. Krūmusuns haalt uit met een fantastische trap. Trīnītis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mārrutks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahmanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Gaidīšana Zvaigznes 1:0

21e minuut.
Kleinbergs passt de bal met de wreef. Krāpnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis onderschept slim de pass. Lipāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kleinbergs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brakmane de bal. Brakmane geeft de bal voor. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ... Cildonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sidrs is nu in balbezit. Krūmusuns verovert de bal door een tackle van achteren. Vējkrīģers rent richting de bal. Krūmusuns is nu in balbezit. Krūmusuns draait met de bal, schiet en ... Cildonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Krūmusuns verovert de bal door een tackle van achteren. Krūmusuns probeert naar een medespeler te passen. Vējkrīģers rent richting de bal. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ... Vecvagars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sidrs passt de bal met de wreef. Čipsts rent richting de bal. Čipsts met een sublieme pass. Vējkrīģers is nu in balbezit. Vējkrīģers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 40%, Gaidīšana Zvaigznes 60%.
Vientiesis Vanagi - Gaidīšana Zvaigznes 1:0

49e minuut.
Jaunelis is nu in balbezit. Jaunelis geeft de bal voor. Balodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis schiet op doel. Japiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vientiesis Vanagi - Gaidīšana Zvaigznes 1:1

64e minuut.
Kleinbergs is nu in balbezit. Krūmusuns onderschept slim de pass. Krūmusuns met een sublieme pass. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Gaidīšana Zvaigznes 2:1

83e minuut.
Bruks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaunups komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Krūmusuns verovert de bal door een tackle van achteren. Krūmusuns passt de bal in één keer door. Vecvagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers verovert de bal door een tackle van achteren. Vējkrīģers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Japiņš trapt de bal weg. Vecvagars kopt de bal weg. Valdonis rent richting de bal. Valdonis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 58%, Gaidīšana Zvaigznes 42%.
Vientiesis Vanagi - Gaidīšana Zvaigznes 2:1