Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Pūces Raidings Biputni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Ebrejs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesks rent richting de bal. Ebrejs onderschept slim de pass. Ebrejs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Pūces - Raidings Biputni 1:0

14e minuut.
Ebrejs kan de bal niet met de borst controleren. Aizbalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Umulis zijn tegenspeler op de grond. Umulis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ādminis geeft de bal voor. Lielvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lielvārdis neemt de hoekschop. Podiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavlovs krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dzirneklis controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Alpēns draait met de bal, schiet en ... Ādminis controleert de bal met de borst. Pāns legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ādminis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alpēns legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Podiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griešana Pūces - Raidings Biputni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 63%, Raidings Biputni 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griešana Pūces - Raidings Biputni 1:1

53e minuut.
Inworp. Olmārs met een snelle inworp. Alpēns met een sublieme pass. Pavlovs rent richting de bal. Pavlovs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ārstnieks trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lonis met de inworp. Kurmelis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Radins bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunte verovert de bal door een tackle van achteren. Grunte passt de bal zonder na te denken. Ebrejs is nu in balbezit. Ebrejs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zelks is nu in balbezit. Zelks geeft de bal voor. Lielvārdis probeert de bal aan de voet te houden. Aizbalts rent richting de bal. Aizbalts haalt uit met een fantastische trap. Ārstnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sesks kopt de bal weg. Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs rent richting de bal. Pavlovs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Alpēns is nu in balbezit. Alpēns haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zelks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs schiet op doel. Podiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dzirneklis geeft een lange en hoge pass. Rasa kopt de bal weg. Dzirneklis controleert de bal met de borst. Alpēns rent richting de bal. Alpēns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 43%, Raidings Biputni 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griešana Pūces - Raidings Biputni 1:1