Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.Lyon fc samb
TKK Tactiek julius
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 62.8
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Doucouré probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Papa Diane zijn tegenspeler op de grond. Papa Diane krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sy probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neves. Neves krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doucouré passt de bal met de wreef. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski passt de bal in één keer door. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel. Kläy bokst de bal weg.

18e minuut.
Dossou geeft een lange en hoge pass. Peladeiro kopt de bal weg. Żołądek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - fc samb 0:1

20e minuut.
Wierszewski met een sublieme pass. Dossou rent richting de bal. Dossou passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - fc samb 0:2

25e minuut.
Peladeiro onderschept slim de pass. Dougnalgo onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Watral ... Strafschop! Dougnalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dougnalgo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - fc samb 0:3

29e minuut.
Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Sy is nu in balbezit. Sy passt de bal zonder na te denken. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossou met de inworp. Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sy zal de hoekschop nemen. Watral kopt de bal weg. Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Kläy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Lyon 73%, fc samb 27%.
O.Lyon - fc samb 0:3

46e minuut.
Torsvik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wierszewski met een sublieme pass. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pepper geeft de bal voor. Ormeño probeert de bal met de borst te controleren. Ormeño passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. Inworp. Sy met de inworp. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa schiet op doel. Kläy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Góndola is nu in balbezit. Góndola geeft een lange en hoge pass. Sy kopt de bal weg. Klungelig pakt Correa de bal. Correa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. Dossou rent richting de bal. Dossou passt de bal met de wreef. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel. Kläy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Neves is nu in balbezit. Neves geeft een lange en hoge pass. Mokoko kopt de bal weg. Correa kan de bal niet met de borst controleren. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Watral kopt de bal weg. Wierszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Doucouré de bal. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo is nu in balbezit. Amadou Tall speelt de bal door. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - fc samb 0:4

75e minuut.
Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Dabo is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Żołądek kopt de bal weg. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart. Ousseynou Mbengue raakt geblesseerd tijdens het duel. Ousseynou Mbengue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Correa is nu in balbezit. Neves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neves krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Correa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sy met een snel genomen vrije trap. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Kläy bokst de bal weg. Correa geeft de bal voor. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek begaat een overtreding. Żołądek krijgt een gele kaart. Amadou Tall raakt geblesseerd tijdens het duel. Amadou Tall wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Lyon 61%, fc samb 39%.
O.Lyon - fc samb 0:4