Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Olympiquo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19104
plouf plouf plouf FC Carrière
dock433 Tactiek 3-5-2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


16e minuut.
Kouoh rent richting de bal. Kouoh passt de bal in één keer door. Rybacki rent richting de bal. Marone verovert de bal door een tackle van achteren. Marone haalt uit met een fantastische trap. Mbengue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kemiläinen met een snelle inworp. Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Hydara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hydara krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Młotkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankersø verovert de bal door een tackle van achteren. Ankersø passt de bal in één keer door. Pouye is nu in balbezit. Pouye haalt uit met een fantastische trap. Mbengue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hydara is nu in balbezit. Rigaux verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen onderschept slim de pass. Kemiläinen geeft een hoge lob. Kouoh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rasmussen geeft een hoge lob. Hydara is nu in balbezit. Hydara geeft de bal voor. Marone springt en kopt de bal. Marone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kemiläinen met een sublieme pass. Hydara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hydara passt de bal in één keer door. Pouye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 49%, FC Carrière 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
plouf plouf plouf - FC Carrière 0:0

60e minuut.
Pouye passt de bal in één keer door. Kouoh rent richting de bal. Gning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kouoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Kouoh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mbengue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Kemiläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen passt de bal met de wreef. Ankersø probeert naar een medespeler te passen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Perućica speelt de bal door. Kállai rent richting de bal. Kállai passt de bal met de wreef. Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Howie trapt de bal weg. Kouoh rent richting de bal. Kemiläinen rent richting de bal. Kemiläinen draait met de bal, schiet en ... Mbengue bokst de bal weg. Klungelig pakt Rybacki de bal. Kemiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemiläinen haalt uit met een fantastische trap. Mbengue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - FC Carrière 1:0

80e minuut.
Arries rent richting de bal. Arries geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cindoruk met een snelle inworp. Młotkowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rybacki onderschept slim de pass. Rybacki geeft een hoge lob. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouye rent richting de bal. Pouye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Perućica met een sublieme pass. Cindoruk rent richting de bal. Cindoruk geeft een hoge lob. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski schiet op doel. Howie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 52%, FC Carrière 48%.
plouf plouf plouf - FC Carrière 1:0