Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Éperons Sinthiou FC
Normal Tactiek old team
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 38.4
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
Mansour Badji is nu in balbezit. Dieu onderschept slim de pass. Dieu met een sublieme pass. Salameh rent richting de bal. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:1

21e minuut.
Tikioura heeft problemen om de bal te vangen. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankharé rent richting de bal. Salameh onderschept slim de pass. Salameh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dieu verovert de bal door een tackle van achteren. Dieu met een sublieme pass. Kottaridis probeert naar een medespeler te passen. Salameh rent richting de bal. Salameh schiet op doel. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Maal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maal speelt de bal door. Leepo speelt de bal door. Kottaridis is nu in balbezit. Kottaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salameh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:2

39e minuut.
Marszal geeft een lange en hoge pass. Salameh kopt de bal weg. Tikioura heeft problemen om de bal te vangen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Sankharé rent richting de bal. Kottaridis onderschept slim de pass. Kottaridis met een sublieme pass. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Leepo passt de bal zonder na te denken. Kottaridis met een sublieme pass. Salameh rent richting de bal. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Éperons 79%, Sinthiou FC 21%.
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:2

58e minuut.
Leepo kopt de bal weg. Peña is nu in balbezit. Peña probeert naar een medespeler te passen. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doucouré met een harde bal richting middenveld. Kottaridis kopt de bal weg. Salameh rent richting de bal. Salameh draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Boye de bal. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Salameh maakt een snoekduik en kopt de bal. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:4

76e minuut.
Inworp. Leepo met de inworp. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft een hoge lob. Dieu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Maal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña rent richting de bal. Kottaridis met een sublieme pass. Salameh heeft problemen om de bal te vangen. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Peña heeft problemen om de bal te vangen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu met een sublieme pass. Daar is Salameh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salameh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:5

90e minuut.
Sankharé geeft een hoge lob. Leepo geeft de bal voor. Klungelig pakt Tikioura de bal. Salameh is nu in balbezit. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Éperons 66%, Sinthiou FC 34%.
Emportés Éperons - Sinthiou FC 0:5