Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espoir Bull_Red_Drive
espor Tactiek 532new
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt De Irigoyen de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Gorząd heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd geeft een hoge lob. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Walczak speelt de bal door. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ba trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dannhauer de bal. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Busuioc kopt de bal weg. Daar is Guadalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Godzina probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eylül met een sublieme pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Irigoyen is nu in balbezit. Walczak onderschept slim de pass. Walczak met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi geeft de bal voor. Klonecki rent richting de bal. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ba bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - Bull_Red_Drive 0:1

32e minuut.
Dannhauer is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dannhauer onderschept slim de pass. De Irigoyen is nu in balbezit. Johnson begaat een overtreding. Johnson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Walczak onderschept slim de pass. Walczak geeft een lange en hoge pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi schiet op doel. Ba bokst de bal weg. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Dannhauer kopt de bal weg. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Irigoyen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir 67%, Bull_Red_Drive 33%.
espoir - Bull_Red_Drive 0:1

51e minuut.
Dannhauer heeft problemen om de bal te vangen. Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal met de wreef. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Francuz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Chávez de bal. De Irigoyen kopt de bal weg. Thöny is nu in balbezit. Thöny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez passt de bal in één keer door. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczęściarz de bal onder controle te krijgen. Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Godzina is nu in balbezit. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Guadalupi heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. Szczęściarz rent richting de bal. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi schiet op doel. Ba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - Bull_Red_Drive 0:2

67e minuut.
Klungelig pakt Guadalupi de bal. Szczęściarz rent richting de bal. Guadalupi onderschept slim de pass. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Ba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - Bull_Red_Drive 0:3

76e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Chávez controleert de bal met de borst. Chávez passt de bal zonder na te denken. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De Irigoyen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suwalski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gorząd speelt de bal door. Walczak is nu in balbezit. Suwalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwalski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Guadalupi onderschept slim de pass. Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - Bull_Red_Drive 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir 66%, Bull_Red_Drive 34%.
espoir - Bull_Red_Drive 0:4