Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SAN SIRO
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5434
FC ENGALE 28 TOUBA O.Lyon
SUPER MARIO Tactiek TKK
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 50.1
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colmayer met een snelle inworp. Pepper rent richting de bal. Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pepper geeft de bal voor. Klungelig pakt Kutlík de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:1

9e minuut.
Ielardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

26e minuut.
Żołądek is nu in balbezit. Żołądek geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:2

37e minuut.
Ormeño passt de bal in één keer door. Eerola rent richting de bal. Żołądek maakt een afschuwelijke overtreding. Żołądek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Pepper passt de bal zonder na te denken. Mokoko rent richting de bal. Mokoko met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 61%, O.Lyon 39%.
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:2

50e minuut.
Bagat probeert naar een medespeler te passen. Góndola heeft problemen om de bal te vangen. Góndola geeft een lange en hoge pass. Mokoko geeft de bal voor. Delgado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pepper passt de bal in één keer door. Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño passt de bal zonder na te denken. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko haalt uit met een fantastische trap. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bagat is nu in balbezit. Peladeiro onderschept slim de pass. Peladeiro geeft een lange en hoge pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mokoko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doucouré probeert naar een medespeler te passen. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:3

75e minuut.
Angulo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Sosa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mokoko rent richting de bal. Mokoko passt de bal met de wreef. Stojanowski rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 63%, O.Lyon 37%.
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:3