Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SOH Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FOUTA FC plouf plouf plouf
Goal Tactiek dock433
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Golubović probeert de bal aan de voet te houden. Hydara is nu in balbezit. Hydara speelt de bal door. Kouoh is nu in balbezit. Kouoh draait met de bal, schiet en ... Bołdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Hydara de bal. Kemiläinen rent richting de bal. Kemiläinen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kouoh de bal. Kouoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rasmussen rent richting de bal. Relvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kemiläinen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Andreescu speelt de bal door. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Brasca is nu in balbezit. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Maodo Sylla de bal. Hydara rent richting de bal. Kemiläinen probeert naar een medespeler te passen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh haalt uit met een fantastische trap. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Relvas passt de bal zonder na te denken. Andreescu speelt de bal door. Arries bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca onderschept slim de pass. Brasca schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bai kopt de bal weg. Golubović is nu in balbezit. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca is nu in balbezit. Brasca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 55%, plouf plouf plouf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FOUTA FC - plouf plouf plouf 0:0

47e minuut.
Marone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

50e minuut.
Efremov geeft een lange en hoge pass. Kouoh heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Efremov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Efremov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Efremov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Serediuc heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Serediuc ... Strafschop! Andreescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andreescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - plouf plouf plouf 1:0

56e minuut.
Relvas passt de bal met de wreef. Kemiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemiläinen passt de bal in één keer door. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Rasmussen de bal onder controle te krijgen. Quang Ðức speelt de bal door. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kouoh probeert de bal met de borst te controleren. Kemiläinen is nu in balbezit. Kemiläinen passt de bal met de wreef. Pouye is nu in balbezit. Pouye haalt uit met een fantastische trap. Bołdys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pouye verovert de bal door een tackle van achteren. Pouye met een sublieme pass. Kemiläinen probeert naar een medespeler te passen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal met de wreef. Brasca rent richting de bal. Brasca draait met de bal, schiet en ... Howie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 48%, plouf plouf plouf 52%.
FOUTA FC - plouf plouf plouf 1:0