Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bull_Red_Drive Sinthiou FC
532new Tactiek old team
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten redelijk
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Leepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leepo geeft de bal voor. Peña kopt de bal weg. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. Ujlaki probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Johnson zal de hoekschop nemen. Guadalupi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd geeft een lange en hoge pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Marszal rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Semerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh rent richting de bal. Kottaridis is nu in balbezit. Salameh is nu in balbezit. Salameh schiet op doel. Thiandoum bokst de bal weg.

30e minuut.
Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eylül de bal. Salameh rent richting de bal. Salameh haalt uit met een fantastische trap. Thiandoum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Milošev de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dieu met een snelle inworp. Cioculescu heeft problemen om de bal te vangen. Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull_Red_Drive 49%, Sinthiou FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bull_Red_Drive - Sinthiou FC 0:0

59e minuut.
Walczak onderschept slim de pass. Walczak met een sublieme pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Leepo passt de bal met de wreef. Chapecó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cioculescu speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Gorząd begaat een overtreding. Gorząd krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Semerci is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez passt de bal met de wreef. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull_Red_Drive 45%, Sinthiou FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bull_Red_Drive - Sinthiou FC 0:0