Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.Lyon SAINT LOUIS ACADEMY FOOT
TKK Tactiek 523
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten good
adequate Passen solid
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Jokanovich heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Roganti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 1:0

6e minuut.
Mokoko passt de bal in één keer door. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kläy met een sublieme pass. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jokanovich. Jokanovich krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper met een sublieme pass. Ormeño probeert naar een medespeler te passen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palotás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palotás geeft de bal voor. Jokanovich rent richting de bal. Jokanovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Lyon 54%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 46%.
O.Lyon - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 1:0

52e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Serban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Watral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proteasa rent richting de bal. Proteasa draait met de bal, schiet en ... Kläy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Doucouré speelt de bal door. Mokoko met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. Caruccio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ormeño raakt geblesseerd tijdens het duel. Pepper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mokoko kopt de bal weg. Daar is Ormeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Peladeiro speelt de bal door. Ormeño is nu in balbezit. Ormeño speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Lyon - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 2:0

88e minuut.
Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żołądek geeft een lange en hoge pass. Daar is Serban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Lyon 43%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 57%.
O.Lyon - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 2:0