Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Olympiquo
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20007
plouf plouf plouf Matam FC
dock433 Tactiek hope
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 46.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kouoh met een sublieme pass. Dukai is nu in balbezit. Dukai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kemiläinen onderschept slim de pass. Kemiläinen met een sublieme pass. Dukai heeft problemen om de bal te vangen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kehrli rent richting de bal. Kehrli probeert naar een medespeler te passen. Kemiläinen rent richting de bal. Mokoko verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko haalt uit met een fantastische trap. Howie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ankersø probeert naar een medespeler te passen. Hydara rent richting de bal. Kemiläinen speelt de bal door. Dukai rent richting de bal. Dukai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kouoh draait met de bal, schiet en ... Diawara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai haalt uit met een fantastische trap. Faye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 1:0

35e minuut.
Simonin passt de bal met de wreef. Weśniuk speelt de bal door. Kehrli is nu in balbezit. Kehrli geeft een lange en hoge pass. Mokoko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hydara geeft een hoge lob. Diawara met een sublieme pass. Dukai rent richting de bal. Dukai geeft de bal voor. Kouoh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 39%, Matam FC 61%.
plouf plouf plouf - Matam FC 2:0

49e minuut.
Dukai speelt de bal door. Marone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemiläinen probeert naar een medespeler te passen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kehrli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weśniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mokoko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kemiläinen speelt de bal door. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov geeft een hoge lob. Kouoh maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barco geeft de bal voor. Daar is Serediuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehrli onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kehrli de bal. Kehrli draait met de bal, schiet en ... Howie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Serediuc geeft een hoge lob. Dukai is nu in balbezit. Dukai geeft een hoge lob. Kouoh maakt een snoekduik en kopt de bal. Faye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 3:0

61e minuut.
Marone is nu in balbezit. Damrau verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen geeft de bal voor. Dukai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 4:0

70e minuut.
Marone passt de bal in één keer door. Kemiläinen is nu in balbezit. Kemiläinen passt de bal met de wreef. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 5:0

72e minuut.
Hydara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov onderschept slim de pass. Sultanov geeft een hoge lob. Kouoh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Matam FC 6:0

89e minuut.
Damrau rent richting de bal. Kemiläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hydara rent richting de bal. Hydara geeft de bal voor. Kouoh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 41%, Matam FC 59%.
plouf plouf plouf - Matam FC 6:0