Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Éperons Bull_Red_Drive
Normal Tactiek 532new
36% Balbezit 64%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 38.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Koté speelt de bal door. Samba Ba is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez draait met de bal, schiet en ... Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Gill passt de bal met de wreef. Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal in één keer door. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Walczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koté. Walczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Walczak kopt de bal weg. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal met de wreef. Daar is Guadalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gorząd onderschept slim de pass. Gorząd met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:1

10e minuut.
Koté rent richting de bal. Koté geeft een lange en hoge pass. Daar is Milošev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Eylül geeft een hoge lob. Johnson kopt de bal weg. Klungelig pakt Chávez de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:2

18e minuut.
Samba Ba passt de bal in één keer door. Sankharé rent richting de bal. Sankharé met een sublieme pass. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Walczak geeft een lange en hoge pass. Doucouré geeft de bal voor. Gomig speelt de bal door. Guadalupi probeert de bal met de borst te controleren. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Eylül rent richting de bal. Samba Ba is nu in balbezit. Eylül schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eylül naar de kleedkamers voor een vroege douche. Samba Ba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koté komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Johnson speelt de bal door. Sankharé bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankharé met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guadalupi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:3

41e minuut.
Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi passt de bal in één keer door. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft de bal voor. Chávez kopt de bal weg. Guadalupi heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Éperons 59%, Bull_Red_Drive 41%.
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Tikioura de bal. Tikioura met een sublieme pass. Guadalupi is nu in balbezit. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:4

53e minuut.
Johnson speelt de bal door. Gorząd rent richting de bal. Gorząd passt de bal zonder na te denken. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:5

56e minuut.
Maal rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson met een sublieme pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:6

61e minuut.
Abbasov verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasov geeft een hoge lob. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:7

64e minuut.
Gorząd geeft een lange en hoge pass. Guadalupi controleert de bal met de borst. Guadalupi passt de bal in één keer door. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:8

66e minuut.
Gorząd probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Maal rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft een hoge lob. Daar is Gomig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Boye is nu in balbezit. Boye passt de bal zonder na te denken. Samba Ba rent richting de bal. Koté is nu in balbezit. Koté schiet op doel. Thiandoum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Guadalupi de bal onder controle te krijgen. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Éperons 66%, Bull_Red_Drive 34%.
Emportés Éperons - Bull_Red_Drive 0:9