Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Olympiquo
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19904
plouf plouf plouf O.Lyon
dock433 Tactiek TKK
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sultanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballén rent richting de bal. Ballén geeft de bal voor. Dukai krijgt zijn hoofd ertegen. Kläy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mokoko is nu in balbezit. Mokoko draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Arries de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Howie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sultanov geeft een hoge lob. Marone is nu in balbezit. Kemiläinen rent richting de bal. Dukai rent richting de bal. Dukai haalt uit met een fantastische trap. Kläy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peladeiro onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sultanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dukai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - O.Lyon 1:0

20e minuut.
Arries is nu in balbezit. Arries passt de bal met de wreef. Daar is Serediuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokoko rent richting de bal. Mokoko schiet op doel. Howie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ballén rent richting de bal. Żołądek onderschept slim de pass. Żołądek speelt de bal door. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko schiet op doel. Howie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ormeño rent richting de bal. Ormeño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kouoh is nu in balbezit. Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sultanov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mokoko onderschept slim de pass. Mokoko passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Howie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballén passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ankersø de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Howie niet meer kan verder spelen. Sakmo komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ballén met een sublieme pass. Ankersø rent richting de bal. Ankersø geeft een hoge lob. Neves kan de bal niet met de borst controleren. Neves geeft de bal voor. Sakmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 53%, O.Lyon 47%.
plouf plouf plouf - O.Lyon 1:0

49e minuut.
Doucouré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucouré passt de bal met de wreef. Sultanov met een sublieme pass. Dukai rent richting de bal. Dukai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rasmussen verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc kopt de bal weg. Mokoko rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
plouf plouf plouf - O.Lyon 1:1

63e minuut.
Rasmussen met een sublieme pass. Sultanov is nu in balbezit. Sultanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dukai de bal. Dukai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doucouré onderschept slim de pass. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov passt de bal met de wreef. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - O.Lyon 2:1

72e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Ormeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormeño geeft een lange en hoge pass. Mokoko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doucouré passt de bal in één keer door. Ballén speelt de bal door. Daar is Marone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - O.Lyon 3:1

75e minuut.
Ballén passt de bal met de wreef. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żołądek krijgt een gele kaart. Sultanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemiläinen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kouoh springt en kopt de bal. Dukai rent richting de bal. Dukai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. Inworp. Sultanov met een snelle inworp. Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen onderschept slim de pass. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... Sakmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Marone kopt de bal weg. Dukai rent richting de bal. Dukai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kouoh de bal. Kouoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doucouré onderschept slim de pass. Doucouré geeft een hoge lob. Mokoko kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Sakmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Marone is nu in balbezit. Góndola verovert de bal door een tackle van achteren. Góndola passt de bal in één keer door. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko geeft een hoge lob. Sakmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballén met een snelle inworp. Kemiläinen geeft een hoge lob. Kouoh is nu in balbezit. Kouoh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 41%, O.Lyon 59%.
plouf plouf plouf - O.Lyon 3:1