Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:30
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SAN SIRO
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1911
FC ENGALE 28 TOUBA Emportés Éperons
SUPER MARIO Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Bagat is nu in balbezit. Bagat heeft problemen om de bal te vangen. Bagat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 1:0

7e minuut.
Koté is nu in balbezit. Eerola onderschept slim de pass. Eerola probeert naar een medespeler te passen. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat schiet op doel. Johnson bokst de bal weg. Daar is Tikioura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagat is nu in balbezit. Bagat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 2:0

13e minuut.
Colmayer speelt de bal door. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski passt de bal met de wreef. Bagat is nu in balbezit. Bagat haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Stojanowski de bal. Stojanowski geeft een hoge lob. Daar is Doucouré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojanowski met een snelle inworp. Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer geeft een hoge lob. Bagat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sankharé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Colmayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eerola geeft een lange en hoge pass. Daar is Maal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagat rent richting de bal. Bagat draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 34%, Emportés Éperons 66%.
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 3:0

51e minuut.
Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer geeft een hoge lob. Bagat is nu in balbezit. Bagat haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 4:0

57e minuut.
Colmayer is nu in balbezit. Sankharé verovert de bal door een tackle van achteren. Sankharé passt de bal in één keer door. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Eerola met een sublieme pass. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack begaat een overtreding. Nadiack krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Eerola met een snelle inworp. Colmayer is nu in balbezit. Colmayer geeft de bal voor. Bagat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Colmayer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 5:0

70e minuut.
Nadiack is nu in balbezit. Nadiack passt de bal in één keer door. Maal rent richting de bal. Bagat verovert de bal door een tackle van achteren. Bagat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 6:0

72e minuut.
Inworp. Colmayer met een snelle inworp. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski geeft de bal voor. Maal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sankharé rent richting de bal. Bagat rent richting de bal. Colmayer rent richting de bal. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gomig passt de bal met de wreef. Tikioura is nu in balbezit. Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski geeft een hoge lob. Bagat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Maal rent richting de bal. Colmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Colmayer passt de bal met de wreef. Bagat is nu in balbezit. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Eerola kopt de bal weg. Colmayer rent richting de bal. Colmayer passt de bal met de wreef. Bagat rent richting de bal. Bagat schiet op doel. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 7:0

86e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Colmayer heeft problemen om de bal te vangen. Colmayer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bagat de bal. Bagat haalt uit met een fantastische trap. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 23%, Emportés Éperons 77%.
FC ENGALE 28 TOUBA - Emportés Éperons 7:0