Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bull_Red_Drive Matam FC
532new Tactiek hope
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten solid
weak Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Gorząd heeft problemen om de bal te vangen. Simonin speelt de bal door. Gill rent richting de bal. Mokoko verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Damrau rent richting de bal. Damrau geeft een hoge lob. Weśniuk kopt de bal weg. Mokoko rent richting de bal. Mokoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Ouwejan rent richting de bal. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gorząd probeert de bal met de borst te controleren. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Helios met een sublieme pass. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko draait met de bal, schiet en ... Thiandoum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Guadalupi rent richting de bal. Barco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guadalupi raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnson wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Guadalupi de bal. Guadalupi schiet op doel. Diawara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull_Red_Drive - Matam FC 1:0

38e minuut.
Kehrli kopt de bal weg. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull_Red_Drive - Matam FC 2:0

40e minuut.
Helios geeft een lange en hoge pass. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi passt de bal met de wreef. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull_Red_Drive 60%, Matam FC 40%.
Bull_Red_Drive - Matam FC 2:0

56e minuut.
Weśniuk heeft problemen om de bal te vangen. Weśniuk passt de bal zonder na te denken. Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko passt de bal in één keer door. Gill geeft de bal voor. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Faye bokst de bal weg.

65e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd met een sublieme pass. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull_Red_Drive - Matam FC 3:0

75e minuut.
Kehrli geeft een hoge lob. Damrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Damrau met een sublieme pass. Mokoko rent richting de bal. Mokoko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Damrau probeert naar een medespeler te passen. Helios is nu in balbezit. Helios speelt de bal door. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull_Red_Drive 63%, Matam FC 37%.
Bull_Red_Drive - Matam FC 3:0