Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espoir FOUTA FC
espor Tactiek Goal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Quang Ðức passt de bal zonder na te denken. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca onderschept slim de pass. Brasca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bai probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:1

7e minuut.
Pardonne geeft een hoge lob. Inworp. Lozanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Suwalski is nu in balbezit. Golubović verovert de bal door een tackle van achteren. Golubović probeert naar een medespeler te passen. Brasca rent richting de bal. Brasca schiet op doel. Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas probeert naar een medespeler te passen. Szczęściarz rent richting de bal. Brasca onderschept slim de pass. Brasca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Golubović kopt de bal weg. Maodo Sylla heeft problemen om de bal te vangen. Brasca is nu in balbezit. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Busuioc probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:2

22e minuut.
Szczęściarz is nu in balbezit. Szczęściarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Golubović met een snelle inworp. Maodo Sylla geeft de bal voor. Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Brasca de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:3

30e minuut.
Golubović rent richting de bal. Golubović met een sublieme pass. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:4

33e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Brasca rent richting de bal. Brasca passt de bal in één keer door. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla schiet op doel. Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas onderschept slim de pass. Relvas probeert naar een medespeler te passen. Brasca rent richting de bal. Brasca schiet op doel. Ba bokst de bal weg. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:5

42e minuut.
Godzina probeert de bal met de borst te controleren. Golubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović passt de bal zonder na te denken. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca schiet op doel. Ba bokst de bal weg.

45e minuut.
Maodo Sylla is nu in balbezit. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Relvas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brasca krijgt zijn hoofd ertegen. Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir 66%, FOUTA FC 34%.
espoir - FOUTA FC 0:6

51e minuut.
Lozanov kopt de bal weg. Pardonne is nu in balbezit. Relvas geeft een hoge lob. Brasca rent richting de bal. Brasca schiet op doel. Ba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla met een sublieme pass. Brasca is nu in balbezit. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
espoir - FOUTA FC 0:7

58e minuut.
Godzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Ba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Andreescu geeft een hoge lob. Maodo Sylla krijgt zijn hoofd ertegen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu begaat een overtreding. Andreescu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Andreescu met een sublieme pass. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Brasca kan de bal niet met de borst controleren. Brasca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Suwalski heeft problemen om de bal te vangen. Quang Ðức is nu in balbezit. Quang Ðức passt de bal zonder na te denken. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pardonne geeft een hoge lob. Inworp. Lozanov met een snelle inworp. Suwalski rent richting de bal. Suwalski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espoir 69%, FOUTA FC 31%.
espoir - FOUTA FC 0:7