Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lady Football Club FC Dakar
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Carpio Pineda geeft de bal voor. Klungelig pakt Salif Keita de bal. Salif Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Petrucio rent richting de bal. Petrucio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kassoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassoka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aw de bal. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy passt de bal zonder na te denken. Yaré Fall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Masías geeft een hoge lob. Niangane kopt de bal weg. Petrucio controleert de bal met de borst. Petrucio haalt uit met een fantastische trap. Nunez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lady Football Club - FC Dakar 1:0

43e minuut.
Khadim met een snelle inworp. Kane Sy is nu in balbezit. Diabate onderschept slim de pass. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lady Football Club 64%, FC Dakar 36%.
Lady Football Club - FC Dakar 1:0

66e minuut.
Diabate onderschept slim de pass. Diabate geeft een lange en hoge pass. Khadim is nu in balbezit. Khadim schiet op doel. Yaré Fall werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Petrucio is nu in balbezit. Petrucio passt de bal met de wreef. Diagne-Faye heeft problemen om de bal te vangen. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio schiet op doel. Nunez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khadim met een snelle inworp. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy onderschept slim de pass. Kane Sy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kassoka passt de bal met de wreef. Aw rent richting de bal. Aw passt de bal zonder na te denken. Kane Sy is nu in balbezit. Kane Sy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lady Football Club 51%, FC Dakar 49%.
Lady Football Club - FC Dakar 1:0