Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Enclumes Fervents Gorilles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Campagne speelt de bal door. Daar is Faye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Dour. Faye raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Faye kan niet meer verder spelen. Gakou komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Daar is Basse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basse geeft een hoge lob. Sakho rent richting de bal. N`Dour rent richting de bal. N`Dour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Brousseau heeft problemen om de bal te vangen. Kitane onderschept slim de pass. Kitane speelt de bal door. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
N`Gom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidibe met de inworp. N`Dour is nu in balbezit. N`Dour geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Enclumes - Fervents Gorilles 0:1

42e minuut.
André Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack maakt een afschuwelijke overtreding. Nadiack krijgt een gele kaart. Campagne roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Campagne kan niet meer verder spelen. Koïta komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Doeltrap. Diabate trapt de bal weg. Klungelig pakt N`Dour de bal. Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koïta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack met een sublieme pass. N`Dour bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Enclumes 40%, Fervents Gorilles 60%.
ES Enclumes - Fervents Gorilles 0:1

46e minuut.
Yiane Tiam is nu in balbezit. André Senghor verovert de bal door een tackle van achteren. André Senghor probeert naar een medespeler te passen. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gakou probeert de bal aan de voet te houden. Yiane Tiam is nu in balbezit. Senghor verovert de bal door een tackle van achteren. Senghor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chalumeau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ES Enclumes - Fervents Gorilles 1:1

77e minuut.
N`Dour rent richting de bal. Brousseau rent richting de bal. N`Dour begaat een overtreding. N`Dour krijgt een gele kaart.

80e minuut.
N`Gom geeft een hoge lob. Inworp. Sidibe met de inworp. N`Dour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Enclumes 42%, Fervents Gorilles 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Enclumes - Fervents Gorilles 1:1