Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
msn thefamtom team Fratricides Renards
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Ndiaga Guèye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camara rent richting de bal. Coly begaat een overtreding. Coly krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Camara geeft een hoge lob. Marone heeft problemen om de bal te vangen. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau draait met de bal, schiet en ... Sekka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pelage onderschept slim de pass. Coly is nu in balbezit. Coly probeert naar een medespeler te passen. Ndiaga Guèye rent richting de bal. Ndiaga Guèye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vieira geeft de bal voor. Inworp. Senghor met de inworp. Coly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coly geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lacadé bokst de bal weg.

38e minuut.
Maodo Sylla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camara rent richting de bal. Camara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: msn thefamtom team 52%, Fratricides Renards 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
msn thefamtom team - Fratricides Renards 0:0

60e minuut.
Camara probeert de bal aan de voet te houden. Senghor kopt de bal weg. Sidy Bâ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ndiaga Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaga Guèye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ndao met een sublieme pass. Brousseau probeert naar een medespeler te passen. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sekka trapt de bal weg. Coly is nu in balbezit. Gaye rent richting de bal. Coly onderschept slim de pass. Coly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
msn thefamtom team - Fratricides Renards 1:0

80e minuut.
Vieira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oulikou met de inworp. Senghor rent richting de bal. Senghor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gaye onderschept slim de pass. Coly is nu in balbezit. Oulikou rent richting de bal. Coly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coly schiet op doel. Lacadé bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: msn thefamtom team 36%, Fratricides Renards 64%.
msn thefamtom team - Fratricides Renards 1:0