Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fratricides Renards Fervents Gorilles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau verovert de bal door een tackle van achteren. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara haalt uit met een fantastische trap. Diabate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fratricides Renards - Fervents Gorilles 1:0

21e minuut.
Gaye probeert naar een medespeler te passen. Tour bereikt de bal nog maar net als eerste. Tour geeft de bal voor. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Omar Faye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji passt de bal zonder na te denken. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fratricides Renards - Fervents Gorilles 1:1

32e minuut.
Sidy Bâ geeft de bal voor. Inworp. Sidibe met de inworp. Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tour onderschept slim de pass. Tour met een sublieme pass. Gaye is nu in balbezit. Kitane onderschept slim de pass. Kitane geeft een hoge lob. Lacadé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ndao onderschept slim de pass. Guiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gaye onderschept slim de pass. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gaye rent richting de bal. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal in één keer door. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fratricides Renards 59%, Fervents Gorilles 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fratricides Renards - Fervents Gorilles 1:1

55e minuut.
Basse kopt de bal weg. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye passt de bal zonder na te denken. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tour bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe is nu in balbezit. Sidibe geeft een hoge lob. Veau verovert de bal door een tackle van achteren. Badji geeft een lange en hoge pass. Paal!

65e minuut.
Nunez geeft de bal voor. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar Faye maakt een afschuwelijke overtreding. Omar Faye krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Veau kopt de bal weg. Camara kan de bal niet met de borst controleren. Omar Faye begaat een overtreding. Omar Faye krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Guiro kopt de bal weg. Kitane is nu in balbezit. Kitane passt de bal zonder na te denken. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Guiro is nu in balbezit. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro is nu in balbezit. Guiro haalt uit met een fantastische trap. Lacadé bokst de bal weg. Daar is Veau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badji zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kitane de bal. Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zinsou geeft een lange en hoge pass. Yiane Tiam heeft problemen om de bal te vangen. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau schiet op doel. Daar is Chalumeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fratricides Renards - Fervents Gorilles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fratricides Renards 53%, Fervents Gorilles 47%.
Fratricides Renards - Fervents Gorilles 2:1