Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Enclumes Lady Football Club
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Talla is nu in balbezit. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talla. Talla krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Talla geeft een hoge lob. Petrucio kopt de bal weg. Carpio Pineda rent richting de bal. Carpio Pineda haalt uit met een fantastische trap. Bendian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau passt de bal met de wreef. Ji is nu in balbezit. Ji geeft een lange en hoge pass. Petrucio springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Radman speelt de bal door. Carpio Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio Pineda geeft een hoge lob. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mouhamadou Diaw is nu in balbezit. Mouhamadou Diaw geeft een lange en hoge pass. Koïta rent richting de bal. Koïta draait met de bal, schiet en ... Yaré Fall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Enclumes - Lady Football Club 1:0

44e minuut.
Mouhamadou Diaw rent richting de bal. Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Norkowski passt de bal met de wreef. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ES Enclumes - Lady Football Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Enclumes 64%, Lady Football Club 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Enclumes - Lady Football Club 1:1

48e minuut.
Masías is nu in balbezit. Masías geeft een hoge lob. Ji is nu in balbezit. Norkowski onderschept slim de pass. Norkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Laplace rent richting de bal. Radman onderschept slim de pass. Radman probeert naar een medespeler te passen. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brousseau is nu in balbezit. Carpio Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio Pineda geeft een lange en hoge pass. Petrucio rent richting de bal. Petrucio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Diabate bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabate met een sublieme pass. Petrucio rent richting de bal. Petrucio haalt uit met een fantastische trap. N`Gom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Enclumes 41%, Lady Football Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Enclumes - Lady Football Club 1:1