Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamaguene FC Marteaux
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvalho rent richting de bal. Carvalho speelt de bal door. Daar is Sylva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Baudin verovert de bal door een tackle van achteren. Sylva rent richting de bal. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Sylva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mbaye Nder met een sublieme pass. Kasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadio verovert de bal door een tackle van achteren. Loum is nu in balbezit. Loum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sylva verovert de bal door een tackle van achteren. Sylva passt de bal met de wreef. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Mbacke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamaguene - FC Marteaux 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamaguene 39%, FC Marteaux 61%.
Diamaguene - FC Marteaux 1:0

68e minuut.
Preira met een sublieme pass. Sissoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko passt de bal in één keer door. Loum rent richting de bal. Loum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamaguene 50%, FC Marteaux 50%.
Diamaguene - FC Marteaux 1:0