Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Pétoires C.A.F.C. Trompettes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.8
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Diakho is nu in balbezit. Diakho passt de bal met de wreef. Korr is nu in balbezit. Korr schiet op doel. Djalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 0:1

14e minuut.
Gadio probeert naar een medespeler te passen. Bandiacky is nu in balbezit. Diagne Latyr onderschept slim de pass. Korr rent richting de bal. Korr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Korr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sambaba komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky passt de bal in één keer door. Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tetard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Da Costa trapt de bal weg. Kand Senghor kopt de bal weg. Boy Ge is nu in balbezit. Tetard onderschept slim de pass. Tetard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 1:1

41e minuut.
Kand Senghor geeft de bal voor. Mbengue rent richting de bal. Sarni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mbengue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tetard neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 56%, C.A.F.C. Trompettes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 1:1

53e minuut.
Djalo trapt de bal weg. Diagne Latyr heeft problemen om de bal te vangen. Diakho probeert naar een medespeler te passen. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba schiet op doel. Djalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Diagne Latyr met een sublieme pass. Dansokho geeft de bal voor. Ndiaye Pape is nu in balbezit. Tetard onderschept slim de pass. Tetard haalt uit met een fantastische trap. Da Costa bokst de bal weg. Tetard is nu in balbezit. Tetard haalt uit met een fantastische trap. Da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbengue is nu in balbezit. Mbengue geeft een hoge lob. Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Dansokho de bal onder controle te krijgen. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba schiet op doel. Djalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rose passt de bal in één keer door. Diagne Latyr rent richting de bal. Diagne Latyr passt de bal met de wreef. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 1:2

80e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Diagne Latyr is nu in balbezit. Diagne Latyr passt de bal in één keer door. Sambaba rent richting de bal. Sambaba draait met de bal, schiet en ... Djalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 1:3

83e minuut.
Mbengue rent richting de bal. Mbengue geeft de bal voor. Christmann met een sublieme pass. Tetard is nu in balbezit. Tetard schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 47%, C.A.F.C. Trompettes 53%.
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Trompettes 1:3