Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amateurs Pistolets msn thefamtom team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
A`dara is nu in balbezit. Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiandoum rent richting de bal. Basse verovert de bal door een tackle van achteren. Basse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gadiaga controleert de bal met de borst. Coly is nu in balbezit. Coly passt de bal met de wreef. Ndiaga Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaga Guèye draait met de bal, schiet en ... Goloko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Oulikou verovert de bal door een tackle van achteren. Oulikou met een sublieme pass. Samassa rent richting de bal. Ndiaga Guèye verovert de bal door een tackle van achteren. Ndiaga Guèye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dia Ba rent richting de bal. Ndiaga Guèye begaat een overtreding. Dia Ba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dia Ba met een snel genomen vrije trap. Lam kopt de bal weg. Daar is Basse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basse schiet op doel. Sekka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - msn thefamtom team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 53%, msn thefamtom team 47%.
Amateurs Pistolets - msn thefamtom team 1:0

70e minuut.
Barry is nu in balbezit. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Basse is nu in balbezit. Lam rent richting de bal. Lam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 40%, msn thefamtom team 60%.
Amateurs Pistolets - msn thefamtom team 1:0