Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Lions C.A.F.C. Kangouraux
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


39e minuut.
N`Daw met een sublieme pass. Klungelig pakt Man de bal. Dabo rent richting de bal. Dabo draait met de bal, schiet en ... Gouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
el-Mazide Ndiaye met een harde bal richting middenveld. Chalumeau kopt de bal weg. Mbaye Nder rent richting de bal. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 51%, C.A.F.C. Kangouraux 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inanimés Lions - C.A.F.C. Kangouraux 0:0

66e minuut.
N`Daw geeft een lange en hoge pass. Daar is Badaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalumeau is nu in balbezit. Badaine onderschept slim de pass. Badaine geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - C.A.F.C. Kangouraux 0:1

67e minuut.
Amadou Tall met een sublieme pass. Tetard is nu in balbezit. Tetard passt de bal zonder na te denken. Dabo rent richting de bal. Dabo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mbaye Nder kopt de bal weg. Dieye heeft problemen om de bal te vangen. Dieye speelt de bal door. Daar is Amadou Tall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 66%, C.A.F.C. Kangouraux 34%.
Inanimés Lions - C.A.F.C. Kangouraux 0:1