Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Trompettes ESPERANCE FOOT CLUB
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Balde geeft een hoge lob. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sissoko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Diba passt de bal zonder na te denken. Koné rent richting de bal. Koné speelt de bal door. Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Wade schiet op doel. Ba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 1:0

27e minuut.
Diba passt de bal zonder na te denken. Boy Ge rent richting de bal. Wade verovert de bal door een tackle van achteren. Wade schiet op doel. Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Trompettes 44%, ESPERANCE FOOT CLUB 56%.
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 2:0

66e minuut.
Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maodo Sylla met een snelle inworp. Dioh geeft een hoge lob. Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wade rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 3:0

70e minuut.
Baudin is nu in balbezit. Dioh onderschept slim de pass. Dioh speelt de bal door. Diémé rent richting de bal. Diémé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Foudal geeft de bal voor. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wade rent richting de bal. Wade draait met de bal, schiet en ... Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Trompettes 35%, ESPERANCE FOOT CLUB 65%.
Emportés Trompettes - ESPERANCE FOOT CLUB 4:0