Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Cottes Automatiques Gorilles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Basse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thioune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guissé is nu in balbezit. Guissé geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mangane rent richting de bal. Marcoux is nu in balbezit. Mangane onderschept slim de pass. Mangane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Cottes - Automatiques Gorilles 0:1

21e minuut.
Dione is nu in balbezit. Diedhiou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dione. Diedhiou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Samba Ba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taimatou de bal. Mangane rent richting de bal. Mangane draait met de bal, schiet en ... Gueye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diatta is nu in balbezit. Bandiacky begaat een overtreding. Bandiacky krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bandiacky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Cottes 49%, Automatiques Gorilles 51%.
Emportés Cottes - Automatiques Gorilles 0:1

68e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky passt de bal zonder na te denken. Diedhiou rent richting de bal. Mangane rent richting de bal. Mangane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Taimatou geeft een lange en hoge pass. Taimatou kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Guissé rent richting de bal. Guissé schiet op doel. Fortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Cottes 38%, Automatiques Gorilles 62%.
Emportés Cottes - Automatiques Gorilles 0:1