Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
221shadow Automatiques Requins
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sow Fall rent richting de bal. Sow Fall met een sublieme pass. Kanout rent richting de bal. Kanout draait met de bal, schiet en ... Gularte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Correa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes speelt de bal door. Ibrahima Sedu rent richting de bal. Ibrahima Sedu draait met de bal, schiet en ... Gularte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ciré speelt de bal door. Injac is nu in balbezit. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ibrahima Sedu met een sublieme pass. Kanout rent richting de bal. N`Diatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout verovert de bal door een tackle van achteren. Kanout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 59%, Automatiques Requins 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
221shadow - Automatiques Requins 0:0

52e minuut.
Sow Fall kopt de bal weg. Klungelig pakt Basse de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngom. Ngom krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Seydi rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Ciré speelt de bal door. Kanout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal zonder na te denken. Bathily kan de bal niet met de borst controleren. Kanout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Injac met de inworp. Ciré rent richting de bal. Ciré geeft een hoge lob. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Seydi is nu in balbezit. Seydi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faty de bal. Grange is nu in balbezit. Grange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bathily met een sublieme pass. Seydi rent richting de bal. Seydi schiet op doel. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Seydi kopt de bal weg. Ngom heeft problemen om de bal te vangen. Basse rent richting de bal. Grange is nu in balbezit. Grange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
221shadow - Automatiques Requins 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 55%, Automatiques Requins 45%.
221shadow - Automatiques Requins 1:0