Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A.F.C. Kangouraux Dakar FC
Normal Tactiek CCII
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Dieye met een sublieme pass. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec geeft een hoge lob. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niass met een sublieme pass. Fernández Mazzola probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:1

11e minuut.
N`Daw met een sublieme pass. Badaine rent richting de bal. Derelioğlu begaat een overtreding. Derelioğlu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Derelioğlu is nu in balbezit. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:2

19e minuut.
Niass verovert de bal door een tackle van achteren. Niass met een sublieme pass. Dubiel geeft een lange en hoge pass. Cartier rent richting de bal. Cartier schiet op doel. Gouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Niass rent richting de bal. Derelioğlu onderschept slim de pass. Derelioğlu passt de bal zonder na te denken. Gouge rent richting de bal. Gouge draait met de bal, schiet en ... Gouge bokst de bal weg.

34e minuut.
Kudlay is nu in balbezit. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola met een sublieme pass. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola passt de bal met de wreef. Cartier rent richting de bal. Cartier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ndiongue de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Kangouraux 69%, Dakar FC 31%.
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:2

48e minuut.
Gbodossou rent richting de bal. Derelioğlu rent richting de bal. Gbodossou begaat een overtreding. Gbodossou krijgt een gele kaart. Derelioğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gouge wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:3

49e minuut.
Amadou Tall met een sublieme pass. Klungelig pakt N`Daw de bal. Niass bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier onderschept slim de pass. Cartier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gouge is nu in balbezit. Gouge draait met de bal, schiet en ... Man probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Đimoti geeft een hoge lob. Daar is N`Daw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez is nu in balbezit. N`Daw verovert de bal door een tackle van achteren. N`Daw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gbodossou. Sadek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sadek met een snel genomen vrije trap. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. Gouge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:4

85e minuut.
Kudlay met de inworp. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola passt de bal met de wreef. Cartier is nu in balbezit. Cartier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:5

86e minuut.
Derelioğlu speelt de bal door. Fernández Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Gouge rent richting de bal. Gouge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fernández Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieye bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mazzola onderschept slim de pass. Fernández Mazzola geeft de bal voor. Gouge krijgt zijn hoofd ertegen. Gouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Kangouraux 69%, Dakar FC 31%.
C.A.F.C. Kangouraux - Dakar FC 0:5