Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
221shadow Fervents Marteaux
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Boissy rent richting de bal. Dougnalgo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boissy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boissy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
221shadow - Fervents Marteaux 0:1

17e minuut.
Basse is nu in balbezit. Ndaw verovert de bal door een tackle van achteren. Ndaw speelt de bal door. Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yiane probeert de bal aan de voet te houden. Amadou Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Ba geeft een hoge lob. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Seydi onderschept slim de pass. Basse is nu in balbezit. Seydi is nu in balbezit. Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Basse draait met de bal, schiet en ... Gomig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
221shadow - Fervents Marteaux 1:1

43e minuut.
Yiane verovert de bal door een tackle van achteren. Yiane probeert naar een medespeler te passen. Mbaye Nder is nu in balbezit. Injac rent richting de bal. Injac schiet op doel. Gomig bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Injac zal de hoekschop nemen. Seydi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 49%, Fervents Marteaux 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
221shadow - Fervents Marteaux 1:1

75e minuut.
Boissy rent richting de bal. Yiane verovert de bal door een tackle van achteren. Basse met een sublieme pass. Grange is nu in balbezit. Grange draait met de bal, schiet en ... Gomig bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Diene geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seydi is nu in balbezit. Seydi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
221shadow - Fervents Marteaux 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 43%, Fervents Marteaux 57%.
221shadow - Fervents Marteaux 2:1