Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPERANCE FOOT CLUB Dakar FC
Normal Tactiek CCII
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dubiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

5e minuut.
Gouge verovert de bal door een tackle van achteren. Kudlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiandoum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudlay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Derelioğlu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Derelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Balde heeft problemen om de bal te vangen. Gouge rent richting de bal. Gouge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fernández Mazzola passt de bal zonder na te denken. Balde rent richting de bal. Gouge onderschept slim de pass. Gouge draait met de bal, schiet en ... Ba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Thiandoum rent richting de bal. Derelioğlu onderschept slim de pass. Derelioğlu passt de bal in één keer door. Gouge is nu in balbezit. Gouge draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam onderschept slim de pass. Lam passt de bal met de wreef. Veau is nu in balbezit. Veau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thiandoum geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadek met de inworp. Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Ba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Daar is Gouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiandoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu rent richting de bal. Derelioğlu draait met de bal, schiet en ... Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boy Ge speelt de bal door. Kudlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlay haalt uit met een fantastische trap. Ba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPERANCE FOOT CLUB 68%, Dakar FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPERANCE FOOT CLUB - Dakar FC 0:0

58e minuut.
Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde geeft een lange en hoge pass. Sadek kopt de bal weg. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Thiandoum is nu in balbezit. Derelioğlu begaat een overtreding. Thiandoum raakt geblesseerd tijdens het duel. Boy Ge met een snel genomen vrije trap. Inworp. Valdez met een snelle inworp. Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Gouge maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lam met een snelle inworp. Thiandoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Derelioğlu geeft de bal voor. Kudlay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPERANCE FOOT CLUB - Dakar FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPERANCE FOOT CLUB 44%, Dakar FC 56%.
ESPERANCE FOOT CLUB - Dakar FC 0:1