Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Lions Automatiques Requins
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Papa Diane probeert naar een medespeler te passen. Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetard passt de bal in één keer door. Dabo is nu in balbezit. Dabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ibrahima Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau verovert de bal door een tackle van achteren. Chalumeau passt de bal zonder na te denken. Dabo rent richting de bal. Dabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa Diane passt de bal zonder na te denken. Fodé is nu in balbezit. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Papa Diane is nu in balbezit. Dabo rent richting de bal. Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Papa Diane de bal. Papa Diane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - Automatiques Requins 1:0

30e minuut.
Mendes probeert naar een medespeler te passen. Ngom bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiatte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngom wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ngom kan niet meer verder spelen. André Senghor komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mendes rent richting de bal. Papa Diane verovert de bal door een tackle van achteren. Papa Diane passt de bal in één keer door. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 47%, Automatiques Requins 53%.
Inanimés Lions - Automatiques Requins 1:0

48e minuut.
N`Dione heeft problemen om de bal te vangen. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane passt de bal met de wreef. Dabo rent richting de bal. Dabo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mendes kopt de bal weg. Guinko rent richting de bal. Kanout schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kanout naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Guinko speelt de bal door. Tetard rent richting de bal. Tetard met een sublieme pass. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 45%, Automatiques Requins 55%.
Inanimés Lions - Automatiques Requins 1:0