Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Lions Automatiques Gorilles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Klungelig pakt Mangane de bal. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane verovert de bal door een tackle van achteren. Mangane schiet op doel. Yovo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Lions - Automatiques Gorilles 0:1

12e minuut.
Fassa onderschept slim de pass. Dossou Yovo is nu in balbezit. Bandiacky probeert naar een medespeler te passen. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Flageul speelt de bal door. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Coly rent richting de bal. Coly schiet op doel. Fortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grands Lions - Automatiques Gorilles 1:1

19e minuut.
Collange onderschept slim de pass. Collange schiet op doel. Basse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dossou Yovo neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky is nu in balbezit. Collange verovert de bal door een tackle van achteren. Coly is nu in balbezit. Coly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coly verovert de bal door een tackle van achteren. Coly speelt de bal door. Basse heeft problemen om de bal te vangen. Collange is nu in balbezit. Collange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Lions - Automatiques Gorilles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Lions 56%, Automatiques Gorilles 44%.
Grands Lions - Automatiques Gorilles 2:1

54e minuut.
Flageul rent richting de bal. Diedhiou is nu in balbezit. Diedhiou passt de bal in één keer door. Mangane is nu in balbezit. Mangane schiet op doel. Yovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Da Costa geeft een hoge lob. Inworp. Coundoul met de inworp. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou geeft een lange en hoge pass. Daar is Thioune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangane rent richting de bal. Mangane haalt uit met een fantastische trap. Yovo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Lions 53%, Automatiques Gorilles 47%.
Grands Lions - Automatiques Gorilles 2:1