Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Marteaux Emportés Cottes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Samassa verovert de bal door een tackle van achteren. Samassa passt de bal met de wreef. Boissy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latyr Diagne rent richting de bal. Latyr Diagne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kabo probeert de bal aan de voet te houden. Samassa is nu in balbezit. Samassa probeert naar een medespeler te passen. Latyr Diagne is nu in balbezit. Latyr Diagne schiet op doel. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 49%, Emportés Cottes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fervents Marteaux - Emportés Cottes 0:0

48e minuut.
Aziz Diouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz Diouf probeert naar een medespeler te passen. Guissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau rent richting de bal. Moreau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Emportés Cottes 0:1

50e minuut.
Latyr Diagne is nu in balbezit. Guissé onderschept slim de pass. Samassa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samassa krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Virassamy geeft een lange en hoge pass. Aziz Diouf kopt de bal weg. Ndaw heeft problemen om de bal te vangen. Moreau is nu in balbezit. Moreau schiet op doel. Gomig bokst de bal weg.

52e minuut.
Thioune geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Diatta passt de bal zonder na te denken. Cheikh Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheikh Ndiaye geeft een hoge lob. Gomig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Marcoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadou Ba is nu in balbezit. Amadou Ba passt de bal met de wreef. Latyr Diagne rent richting de bal. Latyr Diagne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Virassamy kopt de bal weg. Klungelig pakt Lopy de bal. Guissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Guissé haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndaw de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Emportés Cottes 0:2

78e minuut.
Boissy speelt de bal door. Moreau is nu in balbezit. Virassamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guissé is nu in balbezit. Guissé haalt uit met een fantastische trap. Gomig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 55%, Emportés Cottes 45%.
Fervents Marteaux - Emportés Cottes 0:2