Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A.F.C. Kangouraux Automatiques Gorilles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. N`Daw rent richting de bal. N`Daw probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Automatiques Gorilles 1:0

9e minuut.
Mangane onderschept slim de pass. N`Daw met een sublieme pass. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine onderschept slim de pass. Badaine speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Taimatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall met een sublieme pass. N`Daw is nu in balbezit. N`Daw haalt uit met een fantastische trap. Fortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Automatiques Gorilles 2:0

15e minuut.
Babs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goumis komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klungelig pakt Diedhiou de bal. Diedhiou passt de bal zonder na te denken. Goumis is nu in balbezit. N`Daw onderschept slim de pass. N`Daw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
N`Daw verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall is nu in balbezit. Cissé begaat een overtreding. Cissé krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. N`Daw verovert de bal door een tackle van achteren. N`Daw probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dieye rent richting de bal. Mangane onderschept slim de pass. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane verovert de bal door een tackle van achteren. Mangane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Basse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Badji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Kangouraux 45%, Automatiques Gorilles 55%.
C.A.F.C. Kangouraux - Automatiques Gorilles 2:0

56e minuut.
Diedhiou probeert naar een medespeler te passen. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul geeft een lange en hoge pass. Mangane is nu in balbezit. Mangane haalt uit met een fantastische trap. Gouge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Diagne Latyr heeft problemen om de bal te vangen. Diedhiou is nu in balbezit. Diedhiou met een sublieme pass. Mangane rent richting de bal. Mangane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bandiacky geeft een hoge lob. Gbodossou kopt de bal weg. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Badji probeert naar een medespeler te passen. N`Daw rent richting de bal. N`Daw passt de bal zonder na te denken. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Kangouraux - Automatiques Gorilles 3:0

73e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Goumis is nu in balbezit. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. N`Daw is nu in balbezit. N`Daw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bandiacky geeft een hoge lob. Gbodossou kopt de bal weg. Medou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badaine rent richting de bal. Badaine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Kangouraux 53%, Automatiques Gorilles 47%.
C.A.F.C. Kangouraux - Automatiques Gorilles 3:0