Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
221shadow Dakar FC
Attack Tactiek CCII
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Fernández Mazzola onderschept slim de pass. Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass. Gouge kopt de bal weg. Cartier is nu in balbezit. Cartier haalt uit met een fantastische trap. Gularte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Derelioğlu met een sublieme pass. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier verovert de bal door een tackle van achteren. Cartier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
221shadow - Dakar FC 0:1

30e minuut.
Fernández Mazzola onderschept slim de pass. Fernández Mazzola passt de bal zonder na te denken. Cartier is nu in balbezit. Cartier haalt uit met een fantastische trap. Gularte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 75%, Dakar FC 25%.
221shadow - Dakar FC 0:1

46e minuut.
Valdez speelt de bal door. Daar is Fernández Mazzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seydi is nu in balbezit. Seydi haalt uit met een fantastische trap. Tłusty probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Bathily probeert de bal aan de voet te houden. Cartier is nu in balbezit. Cartier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gouge stond buitenspel. Bathily neemt vlug de vrije trap. Seydi kopt de bal weg. Injac is nu in balbezit. Injac schiet op doel. Tłusty bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier draait met de bal, schiet en ... Gularte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa passt de bal met de wreef. Gouge is nu in balbezit. Gouge draait met de bal, schiet en ... Gularte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fernández Mazzola kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudlay de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlay verovert de bal door een tackle van achteren. Kudlay geeft een hoge lob. Gularte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een hoge lob. Sadek kopt de bal weg. Daar is Cartier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
221shadow - Dakar FC 0:2

81e minuut.
Fernández Mazzola is nu in balbezit. Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Cartier rent richting de bal. Cartier draait met de bal, schiet en ... Gularte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dougnalgo onderschept slim de pass. Correa probeert de bal met de borst te controleren. Kudlay is nu in balbezit. Cartier is nu in balbezit. Cartier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Correa is nu in balbezit. Kudlay onderschept slim de pass. Kudlay passt de bal zonder na te denken. Cartier is nu in balbezit. Cartier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 221shadow 59%, Dakar FC 41%.
221shadow - Dakar FC 0:2