Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Marteaux Emportés Trompettes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hanne onderschept slim de pass. Hanne probeert naar een medespeler te passen. Bodian probeert naar een medespeler te passen. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samassa. Maodo Sylla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maodo Sylla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lopy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Emportés Trompettes 0:1

14e minuut.
Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Ba onderschept slim de pass. Amadou Ba probeert naar een medespeler te passen. Latyr Diagne rent richting de bal. Latyr Diagne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fervents Marteaux - Emportés Trompettes 1:1

24e minuut.
Koné is nu in balbezit. Koné met een sublieme pass. Hanne is nu in balbezit. Virassamy verovert de bal door een tackle van achteren. Virassamy passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kouyate rent richting de bal. Kouyate passt de bal met de wreef. Boissy met een sublieme pass. Latyr Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Latyr Diagne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boissy rent richting de bal. Boissy probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa heeft problemen om de bal te vangen. Latyr Diagne is nu in balbezit. Latyr Diagne draait met de bal, schiet en ... Faty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 41%, Emportés Trompettes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fervents Marteaux - Emportés Trompettes 1:1

53e minuut.
Virassamy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koné met een snelle inworp. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Diba geeft een lange en hoge pass. Hanne kopt de bal weg. Mbaye Nder geeft een lange en hoge pass. Dioh rent richting de bal. Dioh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lopy is nu in balbezit. Lopy geeft een hoge lob. Daar is Dia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latyr Diagne is nu in balbezit. Latyr Diagne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dossou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bodian de bal. Latyr Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Latyr Diagne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Diba geeft de bal voor. Klungelig pakt Virassamy de bal. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne schiet op doel. Na een snelle pass probeert Virassamy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kouyate rent richting de bal. Dioh verovert de bal door een tackle van achteren. Dioh probeert naar een medespeler te passen. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne schiet op doel. Gomig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 42%, Emportés Trompettes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fervents Marteaux - Emportés Trompettes 1:1