Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grand Yoff FC Enigma
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Der Thaim kopt de bal weg. Lam is nu in balbezit. Boy Ge begaat een overtreding. Boy Ge krijgt een gele kaart. Lam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Der Thaim met een snel genomen vrije trap. Kante krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Der Thaim kopt de bal weg. Klungelig pakt Lam de bal. Diack is nu in balbezit. Lam onderschept slim de pass. Lam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grand Yoff FC - Enigma 0:1

10e minuut.
Diemg onderschept slim de pass. Der Thaim verovert de bal door een tackle van achteren. Der Thaim speelt de bal door. Kante is nu in balbezit. Kante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndondé rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nam. Nam krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Der Thaim met een sublieme pass. Lam is nu in balbezit. Lam passt de bal met de wreef. Kante is nu in balbezit. Kante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grand Yoff FC - Enigma 0:2

43e minuut.
Der Thaim met een sublieme pass. Klungelig pakt Lam de bal. Lam passt de bal met de wreef. Kante rent richting de bal. Kante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand Yoff FC 66%, Enigma 34%.
Grand Yoff FC - Enigma 0:2

52e minuut.
André Senghor speelt de bal door. Sané is nu in balbezit. Mamadou Samb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamadou Samb krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sané met de inworp. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft een lange en hoge pass. Lam is nu in balbezit. Lam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dias niet meer kan verder spelen. Kabely komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Camara controleert de bal met de borst. Gning is nu in balbezit. Gning met een sublieme pass. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sané geeft een hoge lob. Nam met een sublieme pass. Bodian probeert de bal aan de voet te houden. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante passt de bal zonder na te denken. Lam is nu in balbezit. Lam schiet op doel. Kabely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grand Yoff FC - Enigma 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand Yoff FC 79%, Enigma 21%.
Grand Yoff FC - Enigma 0:3