Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Enclumes Fervents Cottes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Daar is Amadou Tall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadou Tall passt de bal in één keer door. Diabate speelt de bal door. Ibrahima Sedu rent richting de bal. Ibrahima Sedu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Niangane is nu in balbezit. Niangane passt de bal zonder na te denken. Bellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellon schiet op doel. Dieye probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Amadou Tall met een sublieme pass. Talla rent richting de bal. Talla passt de bal zonder na te denken. Daar is N`Doye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Doye draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Diabate passt de bal zonder na te denken. Ibrahima Sedu is nu in balbezit. Talla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talla krijgt een gele kaart. Ibrahima Sedu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pouye neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Enclumes 55%, Fervents Cottes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fervents Enclumes - Fervents Cottes 0:0

85e minuut.
Pouye rent richting de bal. Bellon verovert de bal door een tackle van achteren. Niangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellon rent richting de bal. Bellon haalt uit met een fantastische trap. N`Diaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Awadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savin rent richting de bal. Savin haalt uit met een fantastische trap. Bellon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Enclumes - Fervents Cottes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Enclumes 57%, Fervents Cottes 43%.
Fervents Enclumes - Fervents Cottes 0:1