Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Bűcherons Krakatoa FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidiane Samb onderschept slim de pass. Tidiane Samb passt de bal zonder na te denken. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lam met een snelle inworp. Tidiane Samb rent richting de bal. Tidiane Samb probeert naar een medespeler te passen. Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Inworp. Kasso met de inworp. Tidiane Samb rent richting de bal. Tidiane Samb geeft een hoge lob. Khadim maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 57%, Krakatoa FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inanimés Bűcherons - Krakatoa FC 0:0

49e minuut.
Souque speelt de bal door. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Djiba verovert de bal door een tackle van achteren. Djiba haalt uit met een fantastische trap. Séne bokst de bal weg. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Talla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Krakatoa FC 0:1

50e minuut.
Khadim met een sublieme pass. Daar is Mbaye Nder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talla rent richting de bal. Talla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bindian is nu in balbezit. Bindian geeft een lange en hoge pass. Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Talla rent richting de bal. Talla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Krakatoa FC 0:2

75e minuut.
Kasso met de inworp. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ndaw. Mbaye Nder raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mbaye Nder kan niet meer verder spelen. Laplace komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace passt de bal zonder na te denken. Cissé speelt de bal door. Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kouoh geeft een hoge lob. Boissy kopt de bal weg. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Kouoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Krakatoa FC 1:2

89e minuut.
Klungelig pakt Boissy de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ndondé met de inworp. Laplace rent richting de bal. Laplace geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 49%, Krakatoa FC 51%.
Inanimés Bűcherons - Krakatoa FC 1:2