Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotes FC USM Glaives
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Diatta rent richting de bal. Diatta geeft de bal voor. Diabate met een sublieme pass. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Doeltrap. Moreau met een harde bal richting middenveld. Thiam kopt de bal weg. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya speelt de bal door. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour haalt uit met een fantastische trap. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - USM Glaives 1:0

25e minuut.
Thiam is nu in balbezit. Thiam geeft de bal voor. Dougnalgo kopt de bal weg. Sarni is nu in balbezit. Sarni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Moreau trapt de bal weg. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam met een sublieme pass. Daar is Diatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diatta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 55%, USM Glaives 45%.
Patriotes FC - USM Glaives 1:0

63e minuut.
Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb passt de bal in één keer door. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara onderschept slim de pass. Camara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotes FC - USM Glaives 1:1

68e minuut.
Gawlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiam probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla is nu in balbezit. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Camara speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diabate is nu in balbezit. Diabate geeft de bal voor. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Samassa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcoux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camara is nu in balbezit. Camara geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallier maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 28%, USM Glaives 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotes FC - USM Glaives 1:1