Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakatoa FC US Bérets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ndondé probeert naar een medespeler te passen. Preira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lam. Lam krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Saar geeft een hoge lob. Daar is Lo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar is nu in balbezit. Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anta Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndondé onderschept slim de pass. Ndondé met een sublieme pass. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Talla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
M`Baye is nu in balbezit. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary met een sublieme pass. Talla heeft problemen om de bal te vangen. Talla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - US Bérets 1:0

33e minuut.
N`Lep passt de bal met de wreef. Lo kan de bal niet met de borst controleren. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo onderschept slim de pass. Lo schiet op doel. Kouoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Souque met een sublieme pass. Djiba rent richting de bal. Djiba probeert naar een medespeler te passen. Talla is nu in balbezit. Talla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - US Bérets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakatoa FC 53%, US Bérets 47%.
Krakatoa FC - US Bérets 2:0

54e minuut.
Fary met een sublieme pass. Souque speelt de bal door. Klungelig pakt Chalumeau de bal. Talla is nu in balbezit. Talla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Anta Diop passt de bal met de wreef. Badji-El-Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji-El-Hadji geeft een hoge lob. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fary met een sublieme pass. Djiba heeft problemen om de bal te vangen. Djiba passt de bal met de wreef. N`Lep rent richting de bal. N`Lep schiet op doel. Kouoh bokst de bal weg.

81e minuut.
Badji-El-Hadji rent richting de bal. Djiba verovert de bal door een tackle van achteren. Djiba passt de bal in één keer door. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Talla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakatoa FC 50%, US Bérets 50%.
Krakatoa FC - US Bérets 2:0