Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Cottes Inanimés Bűcherons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fodé is nu in balbezit. Fodé geeft een hoge lob. Moussa Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa Faye haalt uit met een fantastische trap. Séne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Séne speelt de bal door. Fodé heeft problemen om de bal te vangen. Cissé rent richting de bal. Fodé is nu in balbezit. Fodé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Cottes - Inanimés Bűcherons 1:0

20e minuut.
Salih passt de bal in één keer door. Moussa Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez geeft een lange en hoge pass. Moussa Faye geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Salih rent richting de bal. Cissé onderschept slim de pass. Cissé met een sublieme pass. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grands Cottes - Inanimés Bűcherons 1:1

29e minuut.
Cissé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laplace de bal. Khadim rent richting de bal. Laplace is nu in balbezit. Laplace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Cottes - Inanimés Bűcherons 1:2

30e minuut.
Aïdara speelt de bal door. Fodé is nu in balbezit. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tidiane Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidiane Samb probeert naar een medespeler te passen. Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace is nu in balbezit. Laplace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Cottes 40%, Inanimés Bűcherons 60%.
Grands Cottes - Inanimés Bűcherons 1:2

52e minuut.
Boissy bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissy passt de bal in één keer door. Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace rent richting de bal. Laplace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tidiane Samb heeft problemen om de bal te vangen. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe met een sublieme pass. Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara haalt uit met een fantastische trap. Séne bokst de bal weg.

68e minuut.
Khadim is nu in balbezit. Salih is nu in balbezit. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Khadim is nu in balbezit. Khadim haalt uit met een fantastische trap. Khoulle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Cottes 52%, Inanimés Bűcherons 48%.
Grands Cottes - Inanimés Bűcherons 1:2