Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Marteaux US Bérets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
M`Baye speelt de bal door. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine passt de bal in één keer door. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Samb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preira met een snelle inworp. Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Foudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine onderschept slim de pass. Badaine passt de bal zonder na te denken. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Marteaux - US Bérets 0:1

14e minuut.
Anta Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Anta Diop geeft een lange en hoge pass. Preira kopt de bal weg. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Basse speelt de bal door. Male is nu in balbezit. Male geeft een lange en hoge pass. Madior probeert de bal met de borst te controleren. Madior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wade rent richting de bal. Wade geeft een lange en hoge pass. Badji-El-Hadji kopt de bal weg. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bandiacky geeft een hoge lob. Male probeert de bal aan de voet te houden. Madior is nu in balbezit. Madior draait met de bal, schiet en ... Seydi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Male bereikt de bal nog maar net als eerste. Madior verovert de bal door een tackle van achteren. Foudal rent richting de bal. Foudal schiet op doel. Seydi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noirs Marteaux - US Bérets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Marteaux 49%, US Bérets 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noirs Marteaux - US Bérets 1:1

48e minuut.
Diémé met een sublieme pass. Samb geeft de bal voor. Foudal kopt de bal weg. Madior bereikt de bal nog maar net als eerste. Madior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Diémé is nu in balbezit. Wade onderschept slim de pass. Wade geeft een hoge lob. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
N`Lep verovert de bal door een tackle van achteren. N`Lep passt de bal in één keer door. Wade probeert naar een medespeler te passen. Madior is nu in balbezit. Madior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badaine speelt de bal door. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Basse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Preira met een snelle inworp. Lo rent richting de bal. Lo geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Marteaux 56%, US Bérets 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noirs Marteaux - US Bérets 1:1