Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakatoa FC Enigma
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ndaw is nu in balbezit. Ndondé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudose krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Djiba rent richting de bal. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose met een sublieme pass. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kouoh bokst de bal weg.

14e minuut.
Fary geeft een lange en hoge pass. Sané kopt de bal weg. Tudose met een sublieme pass. Klungelig pakt Lam de bal. Lam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nam kopt de bal weg. Klungelig pakt Ndaw de bal. Der Thaim probeert naar een medespeler te passen. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:1

18e minuut.
Talla probeert naar een medespeler te passen. Djiba is nu in balbezit. Lam onderschept slim de pass. Lam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sané probeert naar een medespeler te passen. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Tudose met een sublieme pass. Lam rent richting de bal. Lam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kouoh passt de bal met de wreef. Sané is nu in balbezit. Sané geeft een lange en hoge pass. Lam is nu in balbezit. Lam schiet op doel. Kouoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:2

29e minuut.
Nam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ndondé de bal. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim geeft de bal voor. Lam krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bindian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouoh bokst de bal weg. Lam is nu in balbezit. Lam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:3

36e minuut.
Der Thaim met een sublieme pass. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam passt de bal met de wreef. Tudose is nu in balbezit. Tudose schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Der Thaim probeert naar een medespeler te passen. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Ndondé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:4

42e minuut.
Fary is nu in balbezit. Fary geeft de bal voor. Gning geeft een hoge lob. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakatoa FC 70%, Enigma 30%.
Krakatoa FC - Enigma 0:4

46e minuut.
Lam rent richting de bal. Djiba rent richting de bal. Lam maakt een afschuwelijke overtreding. Lam krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose is nu in balbezit. Saar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saar krijgt een gele kaart. Tudose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tudose neemt zijn aanloop. Kouoh bokst de bal weg.

52e minuut.
Ndondé rent richting de bal. Nam onderschept slim de pass. Nam passt de bal met de wreef. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tudose is nu in balbezit. Tudose speelt de bal door. Lam rent richting de bal. Lam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:5

62e minuut.
Daar is Ndondé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim speelt de bal door. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kouoh geeft een hoge lob. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim speelt de bal door. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sané verovert de bal door een tackle van achteren. Sané geeft een hoge lob. Bindian onderschept slim de pass. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kouoh met een harde bal richting middenveld. Nam kopt de bal weg. Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose is nu in balbezit. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Kouoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Gning met de inworp. Nam geeft de bal voor. Lam rent richting de bal. Lam geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:6

85e minuut.
Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané passt de bal in één keer door. Der Thaim met een sublieme pass. Lam rent richting de bal. Lam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakatoa FC - Enigma 0:7

90e minuut.
Der Thaim speelt de bal door. Kouoh speelt de bal door. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakatoa FC 72%, Enigma 28%.
Krakatoa FC - Enigma 0:7