Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Bérets USM Glaives
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
N`Lep verovert de bal door een tackle van achteren. Camara onderschept slim de pass. Camara met een sublieme pass. Gallier rent richting de bal. Gallier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Anta Diop rent richting de bal. Camara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camara krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Maodo Sylla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Baye met een snelle inworp. Lo is nu in balbezit. Lo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Doeltrap. Marone met een harde bal richting middenveld. N`Lep met een sublieme pass. Daar is Gallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo probeert naar een medespeler te passen. Medou rent richting de bal. N`Lep onderschept slim de pass. N`Lep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Marcoux speelt de bal door. Lo rent richting de bal. Lo met een sublieme pass. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep rent richting de bal. Dougnalgo rent richting de bal. N`Lep onderschept slim de pass. N`Lep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara passt de bal in één keer door. Chalumeau met een sublieme pass. Sankharé rent richting de bal. Sankharé geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Bérets 55%, USM Glaives 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
US Bérets - USM Glaives 0:0

47e minuut.
Anta Diop rent richting de bal. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara passt de bal in één keer door. Daar is Gallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dougnalgo is nu in balbezit. Camara rent richting de bal. Camara passt de bal zonder na te denken. Gallier is nu in balbezit. Gallier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau verovert de bal door een tackle van achteren. Chalumeau passt de bal zonder na te denken. Sankharé rent richting de bal. Sankharé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Bérets - USM Glaives 0:1

70e minuut.
Medou speelt de bal door. Camara geeft de bal voor. Anta Diop probeert de bal aan de voet te houden. Gallier is nu in balbezit. Gallier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Bérets 69%, USM Glaives 31%.
US Bérets - USM Glaives 0:1