Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beaux Kangouraux Jeunes Enclumes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamba probeert naar een medespeler te passen. M`Barali is nu in balbezit. Ndondé is nu in balbezit. Ndondé passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fadiga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Souleymane Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ndondé de bal onder controle te krijgen. Diaw bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Saar rent richting de bal. Tamba rent richting de bal. Tamba geeft de bal voor. M`Barali rent richting de bal. M`Barali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Kangouraux 58%, Jeunes Enclumes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beaux Kangouraux - Jeunes Enclumes 0:0

51e minuut.
Tamba rent richting de bal. Saar onderschept slim de pass. Dougnalgo rent richting de bal. Saar onderschept slim de pass. Saar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Authom rent richting de bal. Authom geeft de bal voor. Sarni kopt de bal weg. M`Barali is nu in balbezit. M`Barali haalt uit met een fantastische trap. Diaw bokst de bal weg.

76e minuut.
Sarni rent richting de bal. Fadiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarni raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallier met een snel genomen vrije trap. Dior kopt de bal weg. Daar is Souleymane Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hydara onderschept slim de pass. Hydara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tamba met een sublieme pass. M`Barali is nu in balbezit. M`Barali passt de bal zonder na te denken. Ficot rent richting de bal. Ficot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beaux Kangouraux - Jeunes Enclumes 1:0

84e minuut.
Tafsir kan de bal niet met de borst controleren. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafsir onderschept slim de pass. Tafsir geeft de bal voor. Klungelig pakt Dior de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beaux Kangouraux - Jeunes Enclumes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Kangouraux 70%, Jeunes Enclumes 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beaux Kangouraux - Jeunes Enclumes 1:1