Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joal fc Fabuleux Fusils
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Souque speelt de bal door. Sougoufara rent richting de bal. Coundoul onderschept slim de pass. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joal fc - Fabuleux Fusils 1:0

12e minuut.
Hydara rent richting de bal. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hydara. Coundoul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Ndiaye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hydara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hydara met een sublieme pass. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sambou rent richting de bal. Sambou geeft de bal voor. Daar is N`Dao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Sougoufara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coundoul is nu in balbezit. Coundoul probeert naar een medespeler te passen. Bai rent richting de bal. Bai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bai speelt de bal door. Boy Ge rent richting de bal. Medou rent richting de bal. Boy Ge onderschept slim de pass. Boy Ge geeft een lange en hoge pass. Ndiour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sambou heeft problemen om de bal te vangen. Coundoul rent richting de bal. Coundoul passt de bal in één keer door. Bai is nu in balbezit. Bai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sambou heeft problemen om de bal te vangen. Souque rent richting de bal. Souque passt de bal met de wreef. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boy Ge passt de bal in één keer door. Bai rent richting de bal. Mbacke verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul onderschept slim de pass. Coundoul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joal fc 39%, Fabuleux Fusils 61%.
joal fc - Fabuleux Fusils 1:0

64e minuut.
Sougoufara rent richting de bal. Souque onderschept slim de pass. Souque geeft een hoge lob. Bai rent richting de bal. Bai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doumbiya geeft de bal voor. Boy Ge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boy Ge passt de bal met de wreef. Hydara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hydara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joal fc - Fabuleux Fusils 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joal fc 46%, Fabuleux Fusils 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joal fc - Fabuleux Fusils 1:1