Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aventuraux Vautours SC Cottes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
M`Barali geeft een hoge lob. Inworp. M`Boup met een snelle inworp. Coundoul is nu in balbezit. Coundoul geeft een lange en hoge pass. Tetard bokst de bal weg.

7e minuut.
Gawlo geeft de bal voor. Dumur kan de bal niet met de borst controleren. Rose rent richting de bal. Coundoul is nu in balbezit. Coundoul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gawlo is nu in balbezit. Tanou speelt de bal door. Dieye met een sublieme pass. Baudin rent richting de bal. Baudin schiet op doel. Tetard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
M`Barali kopt de bal weg. Tanou rent richting de bal. Gawlo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coundoul neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dieye onderschept slim de pass. Dieye speelt de bal door. Klungelig pakt M`Barali de bal. Baudin is nu in balbezit. Baudin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ciss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugul is nu in balbezit. Bugul met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciss onderschept slim de pass. Ciss geeft de bal voor. Diaher kopt de bal weg. Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gueye met een harde bal richting middenveld. Diaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul begaat een overtreding. Coundoul krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aventuraux Vautours 68%, SC Cottes 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aventuraux Vautours - SC Cottes 0:0

56e minuut.
Malaise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose geeft een lange en hoge pass. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Badaine heeft problemen om de bal te vangen. Coundoul verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul speelt de bal door. Baudin is nu in balbezit. Baudin schiet op doel. Tetard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dieye passt de bal met de wreef. Gawlo is nu in balbezit. Tanou is nu in balbezit. Gawlo verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Coundoul onderschept slim de pass. Baudin heeft problemen om de bal te vangen. Baudin draait met de bal, schiet en ... Coundoul is nu in balbezit. Coundoul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thiam onderschept slim de pass. Thiam geeft de bal voor. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aventuraux Vautours - SC Cottes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aventuraux Vautours 46%, SC Cottes 54%.
Aventuraux Vautours - SC Cottes 1:0